Η μυρωδιά που βγάζει αυτό το φαγητό δεν περιγράφεται!! Δοκιμάστε την!
ΥΛΙΚΑ :
- 1 1/2 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ
- 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
- 2 ΞΕΡΑΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
- 1 ΚΟΥΠΑ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΙΤ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
- 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ
- 1 ΚΥΒΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- 1 ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
- 200 ΓΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ
- ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
- ΡΙΓΑΝΗ
- ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕΛΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΜΙΣΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ.
ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ.
ΑΦΗΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΕΤΕ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΦΕΤΕΣ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΑΝΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΧΡΩΜΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΖΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΚΥΒΑΚΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
ΑΝΑΛΑΤΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΤΕ.
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΤΑΤΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΑ.
ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΥΡΙ.
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ.
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ.
ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΙ ΨΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΝ Η ΠΑΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΗ.
ΑΝ ΟΧΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΕΤΑΡΤΟ.
ΜΕΤΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΧΗΝΕΤΕ ΓΙΑ 30' ΑΚΟΜΑ.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΡΑΙΟ ΧΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΚΑΙ Η ΠΑΤΑΤΕΣ ΟΓΚΡΑΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου