Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013







ΣΟΥΦΛΕ ΚΑΡΟΤΟΥ








ΥΛΙΚΑ :


- 800 ΓΡ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
- 1 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
- 1 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
- 1 1/2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΒΑΝΙΛΙΑ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
- 3 ΑΥΓΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
- 1/2 ΚΟΥΠΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ LIGHT
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ



ΕΚΤΕΛΕΣΗ :



ΠΡΟΘΕΡΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΝΙΛΙΑ.
ΜΟΛΙΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ, ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ Η ΦΟΡΜΑ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 175 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΣΟΥΦΛΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου