ΠΡΑΣΣΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ :
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
https://www.facebook.com/ photo.php?fbid=335367826586 753&set=pb.142815105842027 .-2207520000.1368704375.&t ype=3&theater
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ :
- 2 ΚΙΛΑ ΠΡΑΣΣΑ ΠΛΥΜΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΡΟΔΕΛΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ
- 500 ΓΡ ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ Η ΦΕΤΑ
- 2 ΑΥΓΑ
- ΜΙΣΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ
- 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
- 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
- ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΜΑΙΝΤΑΝΙ
- ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
- ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΤΡΑΧΑΝΑ Η ΠΛΙΓΟΥΡΙ
- ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΣΑ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ.
ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΝΑ ΕΞΈΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ, ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΑΠΟΛΑΣΥΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ!
ΥΛΙΚΑ :
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
https://www.facebook.com/
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ :
- 2 ΚΙΛΑ ΠΡΑΣΣΑ ΠΛΥΜΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΣΗ ΡΟΔΕΛΑ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ
- 500 ΓΡ ΛΕΥΚΟ ΤΥΡΙ Η ΦΕΤΑ
- 2 ΑΥΓΑ
- ΜΙΣΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΑΝΗΘΟ
- 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
- 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 200 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
- ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΜΑΙΝΤΑΝΙ
- ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
- ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΤΡΑΧΑΝΑ Η ΠΛΙΓΟΥΡΙ
- ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΣΑ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ.
ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ ΝΑ ΕΞΈΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ, ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 20 ΛΕΠΤΑ.
ΑΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΑΠΟΛΑΣΥΤΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου