ΥΛΙΚΑ :
- 5 ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
- 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΣΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
- 3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
- 3 ΦΩΛΙΕΣ ΦΙΔΕ
- ΝΕΡΑΚΙ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 1 ΚΥΒΟΣ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΖΩΜΟ
- 1 ΚΥΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- 1 ΠΑΤΑΡΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
- ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ.
ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΑΣ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!
ΤΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ 5΄ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ!
ΡΙΞΤΕ ΟΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 30'
5' ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΟΥΠΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΔΕ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
ΘΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου