ΥΛΙΚΑ :
- 500 ΓΡ ΤΥΡΙ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
- 300 ML ΓΑΛΑ
- 2 ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΥΓΩΝ
- 30 ΓΡ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΚΑΦΕ
- 170 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
- 80 ΓΡ ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
- 16 ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ
- 8 ΚΟΥΑΤΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ BAILEYS ΠΟΤΟ
- ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΜΑΥΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ.ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ.
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 300 ML ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ.ΑΒΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΟΛΙΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ ΚΑΛΑ.
ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΕΛΑΦΡΑ.
ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΛΙΑΡΗ ΛΙΓΟ Η ΚΡΕΜΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΩΣΕΙ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
ΤΙΣ ΒΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ BAILEYS ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΡΕΜΑΣ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΠΑ ΣΑΒΟΥΑΓΙΑΡ ΚΑΙ ΤΟ BAILEYS ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ.
ΘΡΙΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ 4 ΩΡΕΣ Η ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΤΑ ΜΟΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου