Μανταρίνι και σοκολάτα χμχμχμχμχμ συνδυασμός καταπληκτικός!!! Δοκιμάστε τα!!
ΥΛΙΚΑ:
ΓΙΑ 30 ΤΕΜΑΧΙΑ
- 10 ΜΕΤΡΙΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ
- 150 ΓΡ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ( ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ)
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΚΑΟ
- 3 KOYTΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 150 ΖΑΧΑΡΗ
- ΣΚΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
- ΜΙΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
- 1 ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ.
ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΤΟΥ.
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ 150 ml
ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΟΥΔΑ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΡΟΣ ( ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ).
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΑΚΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΧΥΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ.
ΤΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΧΑΖΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ.
ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ , ΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΙΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ.
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΓΙΑ 15΄ ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΩΣΕΙ, ΠΑΙΝΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ.
ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΠΕΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ , ΤΗΝΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ.
ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
ΤΡΟΓΩΝΤΑΙ ΚΡΥΑ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου