Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΤΥΡΟΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ


Χμ χμ χμ τα είχα δοκιμάσει σε ένα εστιατόριο και κατευθείαν πήρα την συνταγή!! Δεν κρατήθηκα!!



ΥΛΙΚΑ:

- 200 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ
- 200 ΓΕ ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ( ΔΑΝΙΑΣ)
- 200 ΓΡ ΜΑΛΑΚΟ ΤΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ( ΓΚΟΥΝΤΑ)
- ΑΛΕΥΡΙ ΑΠΛΟ
- ΜΠΥΡΑ
- 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΟΥ
- ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ( ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ )
- ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ! ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ 2 ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΑΥΓΟΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ ΚΑΛΑ! ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΝΑΚΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΛΟΣ (ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟΣ ) ΤΑ ΕΠΑΛΕΙΦΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΥΘΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΦΤΟ ΛΑΔΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΓΙΑ 3 -4 ΛΕΠΤΑ!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΥΣ ΑΡΕΣΕΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΑΡΝΙΡΟΥΝ ΜΕ ΜΕΛΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου