Σε ποιον δεν αρέσει το παστίτσιο!!!!
ΥΛΙΚΑ :
- 1 ΠΑΚΕΤΟ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ
- 700 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΙΣΧΑΡΙΣΙΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ
- 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ
- 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
- 2 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
- 2 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΑΧΑΡΙ
- 200 ΓΡ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΛΤΣΑ Η 4 ΩΡΙΜΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΤΙ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΛΑΔΑΚΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
- 3 ΚΟΥΤ ΣΟΎΠΑΣ ΦΡΈΣΚΟ ΒΟΎΤΥΡΟ
- 4 ΚΟΥΤ ΣΟΎΠΑΣ ΑΛΕΎΡΙ
- 2 ΝΕΡΟΠΌΤΗΡΑ ΓΆΛΑ
- 3 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΕΤΣΑΠ
- 2 ΑΒΓΆ
- 1 ΠΡΈΖΑ ΜΟΣΧΟΚΆΡΥΔΟ
- 1 ΦΛΙΤΖ ΤΣΑΓΙΟΎ ΚΑΣΈΡΙ ΨΙΛΟΤΡΙΜΜΈΝΟ
- ΑΛΆΤΙ, ΠΙΠΈΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ!
ΜΟΛΙΣ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ.
ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΥΨΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ.
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 20' ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΑ ΖΟΥΜΙΑ.
ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΈΛ
ΖΕΣΤΑΊΝΕΤΕ ΤΟ ΦΡΈΣΚΟ ΒΟΎΤΥΡΟ ΜΈΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΌΛΑ, ΡΊΧΝΕΤΕ ΤΟ ΑΛΕΎΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΤΆΡΕΤΕ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΣΚΟΥΡΎΝΕΙ ΚΑΙ ΡΊΧΝΕΤΕ ΤΟ ΓΆΛΑ ΖΕΣΤΌ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΝΤΑΣ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΆΝΕΙ ΓΡΟΜΠΑΛΆΚΙΑ. ΜΌΛΙΣ ΠΉΞΕΙ Η ΜΠΕΣΑΜΈΛ ΤΗΝ ΑΠΟΣΎΡΕΤΕ ΑΠΌ ΤΗ ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΡΊΧΝΕΤΕ ΜΈΣΑ ΤΟ ΜΟΣΧΟΚΆΡΥΔΟ, ΕΛΆΧΙΣΤΟ ΑΛΆΤΙ ΚΑΙ ΜΠΌΛΙΚΟ ΠΙΠΈΡΙ. ΑΔΕΙΆΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΣΈΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΤΕ ΚΑΙ ΡΊΧΝΕΤΕ ΤΑ ΑΒΓΆ, ΑΝΑΚΑΤΕΎΕΤΕ ΓΡΉΓΟΡΑ ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΎΝ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 6΄
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΙΡΕΞ Η ΤΟ ΤΑΨΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.
ΠΕΡΙΧΥΝΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΑΚΙ!
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου