Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΕΡΑΣΙΑ




ΥΛΙΚΑ :


- 3 ΑΥΓΑ
- 170 ΓΕ ΑΛΕΥΡΙ ΦΑΡΙΝΑ
- 170 ΓΕ ΜΑΡΑΓΡΙΝΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
- 60 ΓΕ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
- 200 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΛΕΥΚΗ
- 1 ΒΑΝΙΛΙΑ
- 50 ΓΡ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡ0
- 2 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ BAKING POWDER
- 500 ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ
- 130 ML ΓΑΛΑ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΠΑΙΡΟΥΜΕ 50 ΓΡ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΡΗ ΜΕΧΧΡΙ ΝΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΣΕΙ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ Η ΣΑΛΤΣΑ.
ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΑΔΙ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΡΟΚΟΥΣ.
ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΑΛΕΥΡΙΑ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ BAKING POWDER ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ!
ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΡΕΓΚΑ.
ΜΕ ΑΠΑΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ.
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΙΣΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ!
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΓΙΑ 46΄
ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΙΚ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ ΚΕΙΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΑΣ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου