ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
http://anisafood.blogspot.gr/search/label/%CE%96%CE%A5%CE%9C%CE%95%CE%A3
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ :
- ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΟΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ
- Ε ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ
- 300 ΓΡ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
- ΜΙΣΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
- ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ Η ΨΙΛΟ ΠΛΙΓΟΥΡΙ
- ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
- ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΤΑΨΙΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ( ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΣΟΥΝ)
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΥΛΛΟ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΨΗΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 50΄
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου