ΥΛΙΚΑ :
- 2 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑΤΣΟΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΥΡΙ
- 5 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ
- 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
- 400 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
- 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 100 gr ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
- 1 ΚΥΒΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
- 1 ΚΥΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- ΜΙΣΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΙΞ ΓΙΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ.
ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 20΄
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ.
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ.
ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 2΄ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
- 2 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΝΑΤΣΟΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΥΡΙ
- 5 ΦΕΤΕΣ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ
- 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
- 400 ΓΡ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ
- 2 ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 100 gr ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
- 1 ΚΥΒΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
- 1 ΚΥΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
- ΜΙΣΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΜΙΞ ΓΙΑ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΟ
- ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΤΣΙΓΑΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ.
ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ 20΄
ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΙΑ.
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΒΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ.
ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ 2΄ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου