Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΕΡΑΣΙΑ









ΥΛΙΚΑ


- 1000 ΓΡ. ΓΑΛΑ ΦΑΡΜΑ ΤΗΣ ΦΑΓΕ
- 2 ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
- 160 ΓΡ. ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ NESTLE DESSERT
- 100 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
- 70 ΓΡ. ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ
- ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΚΕΡΑΣΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ. ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10΄ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 1/3 ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΖΑΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΝ Φ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΛΑΟΥΕΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΕΣΕΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ. ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΣΕΡΚΙ ΜΑΣ Η ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΝΑ, ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΚΡΕΜΑ, ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ, ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου