ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΑΝΕ!!
ΥΛΙΚΑ :
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ 40΄ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΑΦΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.
ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 20΄΄ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!
ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΡΕΣΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ Η ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ!! ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΑΣ!! ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΑ!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
- 500 ΓΡ ΦΑΒΑ
- 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ )
- 1 ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ
- ΑΛΑΤΙ
- ΡΙΓΑΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΒΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΓΙΑ 40΄ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΑΦΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.
ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ 20΄΄ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!
ΜΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΦΡΕΣΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ Η ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ!! ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΑΣ!! ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΑ!! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου