ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ
ΥΛΙΚΑ:
600 ΓΡ ΓΙΓΑΝΤΕΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ 1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
1 ΠΡΑΣΟ
1 ΚΑΡΟΤΟ
1 Κ.Σ. ΝΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕ ΚΑΙ 1 Κ.Σ. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2 ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΦΕΤΑ ( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΜΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ.ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΑΣΑΜΕ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΦΝΟΦΥΛΛΑ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ,ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ. ΤΟ ΠΡΑΣΟ ΤΟ ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ,ΤΟ ΖΕΜΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ,ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΛΙΓΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 180.
ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου