ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ
ΥΛΙΚΑ :
- 500 ΓΡ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 200 ΓΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ
- 4 ΑΥΓΑ
- 400 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ
- ΣΟΥΣΑΜΙ
- ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- 1 ΚΟΥΤ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ
- 2 ΚΟΥΤ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ BAKING POWDER
- 150 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ
- 150 ΓΡ ΛΙΩΜΕΝΗ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΧΟΣ 30 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ.
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΕΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΡΙΚΑ, ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ, ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒAKING POWDER
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΕΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ.
ΤΟ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.
Η ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΕΥΤΗ ΚΡΑΤΣΑΝΙΣΤΗ ΚΡΟΥΣΤΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου