ΥΛΙΚΑ :
• 8 ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΑΚΑΛΑΡΙΟΥ
• ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
• 2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΛΕΥΚΟ ΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ
• 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
• 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΦΤΗ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ
• 2 ΛΕΜΟΝΙΑ(ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΥΜΟ ΤΟΥΣ)
• ΛΙΓΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
• ΑΛΑΤΙ
• ΠΙΠΕΡΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ½ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΥ.ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ.ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ,ΡΙΧΝΟΥΜΕ 2 ΦΛΙΤΖΑΝΙΑ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ, 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ.ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΒΡΑΣΗ.ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΝ ΦΛΑΟΥΡ ΣΕ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΤΕΛΟΣ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ,ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑ ΨΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου