Τρίτη 29 Ιουλίου 2014




ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΡΑΓΑΝΕΣ



ΥΛΙΚΑ :
- 1 ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΡΙΔΕΣ Η ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
- 1 ΛΙΤΡΟ ΓΑΛΑ
- 2 ΚΟΥΠΕΣ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΛΙΓΟ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ
- 1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
- 6 ΠΑΤΑΤΕΣ
- ΑΛΑΤΙ
- ΠΙΠΕΡΙ
- ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ
- 4 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :


ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΣΚΕΥΟΣ. ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ. ΤΑ ΒΟΥΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΤΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΨΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ. ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ. ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙ.

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΠΟΛ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ. ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΛΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 50’ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΥΣ 180 C ΜΕ 200 C ΑΕΡΑ ΝΑ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου