ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 2014
ΥΛΙΚΑ :
- 3 KOΥΠΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ
- 4 ΑΥΓΑ
- ΜΙΣΗ ΚΟΥΠΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ
- 1 1/2 ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
- 1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
- 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
- 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΣΟΔΑ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΟΝΙΑΚ
- 1 1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ (ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ, ΣΤΑΦΙΔΕΣ )
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ :
- 250 ΓΡ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ( ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ )
- 150 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΜΕ ΜΙΞΕΡ ΚΑΛΑ ( ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ )
ΠΡΟΣΘΕΤΕΤΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΚΙΝ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ .
ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΕΙΓΜΑ ( ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ)
ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΣΕΡΚΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΜΕ ΒΟΥΤΗΡΟ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ.
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ
ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΟΥΡΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΦΕ ΧΡΩΜΑ.
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ.
ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΠΕΝ ΜΑΡΙ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΙΩΝΕΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ 5 ΄ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ.
ΥΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΛΟΙΦΕΤΕ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ.
ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕΝΑ ΚΑΡΥΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΗΡΗΝΕΙ Η ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ.
ΓΙΑ ΝΤΕΚΟΡ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ ΤΑΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΑΧΝΙ ΖΑΧΑΡΗ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ Η ΓΕΥΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου