ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΥΛΙΚΑ:
- 1 ΚΟΥΠΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ( ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΓΡΑΒΙΕΡΑ, ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ Η ΑΛΛΟ ΣΚΛΗΡΟ Η ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ)
- 2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
- ½ ΚΟΥΠΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
- ½ ΚΟΥΠΑ ΝΕΡΟ
- ¼ - ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΤΥΡΙΟΥ)
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΓΑΛΑ
- ΣΟΥΣΑΜΙ ΜΑΥΡΟ Η ΑΣΠΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΥΡΙ , ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΛΕΚΑΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΖΥΜΗ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΦΥΛΛΟ (ΠΑΧΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΟΥ ΕΚΑΤΟΣΤΟΥ)ΚΟΒΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΥΠ ΠΑΤ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ.ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΤΟ ΞΑΝΑΜΖΕΥΟΥΜΕ , ΞΑΝΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΟΒΟΥΜΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΚΛΗΡΥΝΟΥΝ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΖΥΜΗΣ. ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΠΡΟ Η ΜΑΥΡΟ ΣΟΥΣΑΜΙ. ΤΑ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ 200Ο ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ Η ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΡΥΣΙΣΟΥΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου