Τρίτη 29 Ιουλίου 2014




ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΠΙΤΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ (ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ)

ΥΛΙΚΑ :

- 1 ΠΑΚΕΤΟ (450 ΓΡ.) ΦΥΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ 
- 150 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΙΩΜΕΝΟ
- 1&1/2 ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ 200 ΓΡ.
- ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ
- 200 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
- ΑΛΑΤΙ
- 2 ΒΑΝΙΛΙΕΣ
- 2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:

- ΚΑΝΕΛΑ ΣΚΟΝΗ
- ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟ ΓΑΛΑ µΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ. ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΙΣ ΒΑΝΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΒΡΟΧΗΔΟΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ µΕ ΣΥΡΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΚΡΕΜΑ. ΜΟΛΙΣ ΠΗΞΕΙ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΕΛΑΦΡΑ.
ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΗΧΟ ΤΑΨΙ ΓΙΑ ΠΙΤΑ 34 Η 36 ΕΚ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΤΙΝΩΤΑ (ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΦΥΛΛΟ ΕΞΩ) 9 ΦΥΛΛΑ ΡΑΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ µΕ ΛΙΓΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ. ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΑ ΚΡΕΜΑ ΣΕ ΛΕΠΤΗ ΣΤΡΩΣΗ. ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ µΕΣΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΟΥ ΕΞΕΧΟΥΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ µΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΟΥΤΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ µΕ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ. ΜΠΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΨΙ µΕ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ.ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΤΟΥΣ 200°C ΓΙΑ 25΄-30΄, ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ µΕ ΚΑΝΕΛΟΖΑΧΑΡΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου