Τρίτη 29 Ιουλίου 2014



ΜΟΥΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΥΛΙΚΑ :

- 800 ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ 2% ΛΙΠΑΡΑ
- ΜΙΑ ΚΟΥΠΑ ΖΑΧΑΡΗ
- 220 ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 35% ΛΙΠΑΡΑ
- 200 ΓΡ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΞΕΡ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ.
ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου