ΣΤΡΙΦΤΗ ΠΙΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ :
- 2 1/2 ΚΟΥΠΕΣ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
- 1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΛΙΑΡΟ ΓΑΛΑ
- 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗ
- 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
- 1/2 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΗ
- ΡΙΓΑΝΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ
( ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΛΑ )
- ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
- ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
- ΖΑΜΠΟΝ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
- ΤΥΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ( ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ )
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΕΥΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΟ ΒΟΥΤΗΡΟ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΓΑΝΗ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ. ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ Η ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ.
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΧΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ.
ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ. ΤΟ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 - 3 ΔΑΧΤΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΑΨΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΠΛΥΠΤΗ Ε[ΙΦΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ( ΟΠΩΣ ΦΩΤΟ )
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 20 ' - 25 '
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου